Torsdag den 18. november kl. 20:00 i Store Sal, Bygningen, Vejle

JazzVegaz Esbjerg

Syv modne musikere der kan li´ at spille sammen og som har det herligt når der spilles den jazzmusik de alle sætter pris på og dyrker entusiastisk. 

Den hotte swing- og jazzmusik fra 20´erne, 30´erne og 40´ernes Amerika er inspirationskilden for jazzensemblet. En musik skabt til intens lytning og dans i nat- og jazzklubber, i cafeer og restauranter samt på festivaler. 

Efter studieture til New York, Los Angeles, San Francisco, New Orleans og Las Vegas er der kigget dybt i ”The Great American Song-book” og skabt et unikt repertoire af hotte jazznumre samt en bemærkelsesværdig orkesterklang; - tæt på den originale amerikanske dixieland- og swingstil.  Publikum vil bl.a. kunne høre Jelly Roll Morton melodierne Wolverine Blues og King Porter Stomp samt tidlige Ellington-kompositioner som Caravan, Rockin´ in Rhythm og The Moose spillet i arrangementer af Finn Odderskov specielt for ”JazzVegaz”.

Orkestret blev dannet i forbindelse med Aarhus Jazzklubs 15 års jubilæum i 2015. For at opnå den rigtige spillestil blev musikerne håndplukket i det aarhusianske jazzmiljø. Siden da, har JazzVegaz optrådt på en række festivals, i jazzklubber og på TV m.v.

Musikerne i ”JazzVegaz” har igennem deres respektive jazzkarriere spillet med kendte jazznavne i såvel Europa som USA, - bl.a. Wild Bill Davidson, Clark Terry, Charlie Shavers og Ben Webster. Som dedikerede jazzmusikere har de samtidig været aktive i skabelsen og udviklingen af det danske jazzmiljø, - især i Aarhus.

Finn Odderskov: Saxes & clarinet (arrangements)

Gunnar Lautrup: Trumpet & trombone

Lars ”Vegaz” Dalsgaard: Clarinet & saxes

Gert Jacobsen: Piano & vocal

Jesper Carlsen: Bas

Bjarne “Stub” Juul: Guitar & vocal

Uffe Hansen: Drums & vocal

NB! - NB! Der skal forevises gyldigt Coronapas ell. lignende ved indgangen!

Vore sponsorer:

 Vejle Kommune Logo (1)     Statens kunstraad logo     NP Grafisk